Csak úgy, ahogy vagy Bruno Mars

 • Ez a vezető kislemez tőle Doo-Wops és huligánok , a hawaii születésű énekes-dalszerző és zenei producer, Bruno Mars debütáló albuma. A dalt a The Smeezingtons, Needlz és Khalil Walton készítette és írta.
 • A „Just the Way” volt a Mars első listája a saját név alatt. Korábban énekesként ért el sikereket B.o.B 'Nothin' on You 'és Travie McCoy' Billionaire 'című slágerein. A Mars tagja a The Smeezingtons produkciós triónak is, amelynek hitelei között szerepel Flo Rida nemzetközi slágere is. Jobb kör . '
 • A dalt eredetileg Cee-Lo Green szem előtt tartva írták, de a Gnarls Barkley énekese nem érezte úgy, hogy ez neki való. „Én személy szerint azt gondolom, hogy a [„ Csak úgy, ahogy vagy ”] jobb volt a [Mars] számára, mint például az„ F --- You ”számomra. Nem hiszem, hogy elénekelhette volna ezt a dalt - mondta Green Hirdetőtábla magazin.

  Egy másik művész, akire a dalszerzők gondoltak, mielőtt Bruno Mars úgy döntött, hogy megtartja magának a dallamot, Lupe Fiasco volt. A rapper a remixen kötött ki.
 • Ez volt a Mars első slágerlistája, mint vezető művész. Amikor a dal elérte az első helyet a Billboard Hot 100 -on, ő lett a harmadik szóló férfi előadó, aki 2010 -ben debütált szólókiadásával a legmagasabb pozíciót érte el. A másik két előadó Taio Cruz volt a „Break Your Heart” és BoB „Nothin 'on You” című darabja, melyről a Mars kiemelt éneket biztosít.
 • Ez volt az első dal, amely az Elektra Records -on jelent meg, és elérte a Hot 100 első helyét Silk 1993 -as Freak Me címe óta.
 • Mars elmondta a 4music -nak: „Nagy rajongója vagyok az egyszerű daloknak. Amikor a Just The Way You -t írtuk, nem gondoltam semmi mélyre vagy költőire. Meséltem egy történetet. Készülj a szerelemre! '
 • 97.1 Az AMP rádió műsorvezetője, Carson Daly megkérdezte a Marsot, hogyan jött az ötlet ehhez a dalhoz. Az énekes így válaszolt: „Nos, tudod, nagy rajongója vagyok a klasszikus szerelmes daloknak. Nagy rajongója vagyok a lényegre törő daloknak. És: „Csak úgy, ahogy vagy” nincs semmi igazán lírai módon elgondolkodtató a dalban, de azt hiszem, ez olyasmit mond, amit manapság a dalok nem mondanak… csak azt mondják egy lánynak, hogy gyönyörű.
 • A Mars 2010. október 9 -i epizódjában adta elő a dalt Szombat esti élet . Míg a Mars egy mai Elvisre hasonlított, előzenekarát, a Smeezingtons-t az 1950-es évek rockabilly csoportjába öltöztették. Mars elmondta a 4Music -nak: „Nagy rajongója vagyok Elvisnek. Nagy rajongója vagyok az 1950 -es évek Elvisének, amikor színpadra lépett, és megijesztette az embereket, mert erő volt, és a lányok megőrültek!
 • Mars elmagyarázta az album címét A bálványimádó : „Nagy rajongója vagyok a doo-wop zenének, az albumomnak van egy kis hatása erre az egyszerűségre… ezer doo-wop dalt lehet hallgatni, és ez ugyanaz a négy akkord. De ez az üzenet a dal mögött - egyenesen a lényeghez és gyönyörű. Ezt nevezed a lányodnak, a 'doo-wop' -nak. A barátnőmet 'doo-wop' -nak nevezem! Ezen az albumon olyan rekordjaim vannak, amelyekkel a nők és a férfiak fognak viszonyulni. Tehát a doo-wops a lányoké, a huligánok pedig a pasiké.
 • A Grammy -díjkiosztón 2011 -ben a Mars előadta ezt a dalt, mielőtt megnyerte a Male Pop vokális előadást.
 • A Mars a 2014 -es Super Bowl félidei show -n zárta díszletét a dal feldolgozásával. A játékot New Jersey -ben tartották - a szabadban, ahol a New York Giants játszik -, amely lehetővé tette a tűzijátékot, miközben a Mars énekelt. Előadását egy videoüzenet előzte meg tengerentúli amerikai csapatoktól, akik szeretteiknek szentelték a dalt.
 • Ethan Lader rendezte az animációs-találkozik-élőszereplős zenei videót, amelyet egy nap alatt forgattak Los Angeles belvárosának bútorozott loftjában. Mars lenyűgözi lányát azzal, hogy kazettás tekercsekkel jeleneteket és formákat hoz létre. Lader az ötletet Erika Iris Simmons alkotásából merítette, aki régi kazettákat használ híres zenészek portréinak készítéséhez. Ami a lányt illeti, Mars egy buliban találkozott Nathalie Kelley színésznővel, és a forgatás előtti napon felhívta, hogy meghívja őt, hogy játssza szerelmét a klipben. A sminkes hamis tetoválást adott Kelley -nek, hogy jobban érezze magát.


Érdekes Cikkek