Csak lélegezzen Pearl Jam

Tudja Meg Az Angyal Számát

  • Ezt az introspektív számot Eddie Vedder dala váltotta ki A vadonba hanganyag. Elmagyarázta Hirdetőtábla magazin szerint „a„ Tuolumne ”nevű hangszer első akkordját használja. Volt egy dalszöveg vagy valami, ami megütött, és felvettem a gitárt, és eljátszottam ezt az akkordot. Azt hittem, hát megyek vele, és mást csinálok belőle. Ez egy rövidebb dal volt, aztán hidat írtam hozzá, miközben a többi srác valami máson dolgozott. Vedder hozzátette, hogy ennek a dalnak az eredete bizonyította a zenekar érettségét: „Olyan volt, mint a saját kis Brill Buildingünk a raktárban. Berohantam, és megírtam a hidat, ami a kórus lett, mert [producer] Brendan O'Brien így hallotta. Ez egy példa arra, hogy hagyta, hogy Brendan objektíven hallja a dolgokat, és kövesse őt, ahogy akarja. Nem voltunk olyan képlékenyek 10 évvel ezelőtt és az azt megelőző években. Írnál valamit, és azt mondanád: 'Nos, nem, én így szeretném, ha megtörténne.' Az egyik dolog, ahogy öregszik, örömmel fogadja mások véleményét. Nem érzi úgy, hogy bizonyítania kellene.


  • Vedder ezt a kanadai The Edge rádióállomásnak úgy írta le, hogy 'olyan közel áll egy szerelmes dalhoz, mint valaha.' Hozzátette a Toronto Globe and Mail : „Soha nincs unalmas pillanat az úton - minden nap van valami. Talán ezért a célom az unalmas pillanat. Ez az, ami ez a dal: Ez azt mondja: 'Csak állj meg, és legyetek együtt. - Ne beszéljen most, csak lélegezzen, és érezze egymás jelenlétét - most, hogy a gyerekek ágyban vannak.


  • A dalt a tévésorozat 2014. május 12 -i epizódjában használták A feketelista .


  • Amikor Jennifer Warnes kiadta 2018 -as albumát Máskor, más helyen 17 éves kihagyás után ezzel a dallal nyitotta meg. A Songfacts interjúban így magyarázta: „Amikor dalokat kerestem ehhez a lemezhez, szerettem volna olyan elbeszéléseket találni, amelyek igazak a koromhoz és korszakomhoz, élettapasztalatomhoz és lelki helyzetemhez. Mivel nem írok annyit, mint mások, nagyon nehéz volt megtalálni ezeket a dalokat, mert sokan, akik esetleg írják ezeket a dalokat, nem írnak annyit. Így el kellett mennem a fiatalabb írókhoz, hogy olyan témákat találjak, amelyek rezonanciát mutattak számomra. És a „Just Breathe” megtette. ”

    'Azért is tetszett, mert szokatlan volt' - tette hozzá. - Nem úgy hangzik, mint egy közönséges dal. Ez egy nem szokványos módja annak, hogy beszéljen valakivel, és ez tetszett. És a halandóság témája mindenki fejében van egy időben, így egyetemes téma volt, akárcsak a szerelem és a veszteség. Úgyhogy úgy gondoltam, itt az ideje, hogy erről egyszerű, könnyen megközelíthető módon beszéljünk.

Tudja Meg Az Angyal Számát

Lásd Még: