Mit mondjon Jason Derulo

  • Jason DeRulo amerikai pop/R & B énekes Floridából. Ez a dal volt a debütáló hivatalos kislemeze, miután ő lett az első előadó, aki aláírta J.R Rotem multi-platina zenei producer, Beluga Heights/Warner Bros Records lemezkiadóját. DeRulo együtt írta a dalt Rotemmel, aki szintén elkészítette a számot.
  • Ezen a dalon Derulo elismeri a lányának, hogy más nőkkel flörtölt a háta mögött. Azt kérdezi: 'Mit szólsz valami' csókhoz és sminkhez? '
  • A dal az angol énekes-dalszerző, Imogen Heap 2005-ös „Hide and Seek” című kisjátékát mutatja be.
  • Ezt a dalt DeRulo, a Beluga Heights kiadó társa, Sean Kingston írta társszerzőként. Az eredeti szándék az volt, hogy a Beautiful Girls énekesnője rögzítse a dalt.
  • Ez volt az első Hot ​​100 #1 a Warner Bros kiadónál Daniel Powter „Bad Day” óta, három évvel korábban, 2006 -ban.
  • - mondta DeRulo Digitális kém a dal mögött rejlő történet: 'Alapvetően a bátyám egyszer felhívott, és azt mondta:' Megcsaltam a lányomat, de annyira szeretem őt, és remélem, hogy ad még egyet. ' Nagyon meggyőzőnek találtam a történetét, ezért bementem a stúdióba és kipróbáltam. Tudod, az emberek nap mint nap átélnek ilyesmit, ezért a dal annyira relációs. Viszont visszavitte a bátyámat, és valójában most jegyesek, így végül minden jól sikerült.
  • A Digital Spy megkérdezte DeRulót, hogy kinek az ötlete az Imogen Heap minta. Azt válaszolta: „Határozottan együttműködő. A producerem, JR Rotem zenebarát, és én is zenebarát vagyok, ezért gyakran bemegyek egy lemezboltba, és előveszek egy olyan CD -t, amelyet még soha nem hallottam. Egy nap felvettem az Imogen Heap -ot, bevittem a JR -be, és mindketten imádtuk, ezért elkezdtünk kísérletezni. Történt, hogy a bátyám most mesélte el a történetét. Tudod, Imogen kissé szarkasztikus ezen a vonalon - Mit mond, hm, hogy csak jót akartál mondani? Hát persze, hogy ' - így lett tökéletes házasság.'
  • A dal videoklipjét Bernard Gourley rendezte. - mondta DeRulo Blogcritics magazin Clayton Perry mit tanult a zenei videó rendezőjétől. DeRulo azt mondta: „Az egész forgatás alatt csak azt mondta nekem, hogy legyek önmagam. - Ne próbálj senki más lenni. Nyilván mi állítottuk be először a történetet, aztán csak azt akarta, hogy menjek. Nem akart túl sok irányt adni nekem, mert azt akarta, hogy én legyek. És úgy érzem, a videó ezt rögzítette. Ez elfogott engem. Megragadta a személyiségemet, és engem, Jason Derülo -t, mint embert, és nem Jason Derülo -t, a popsztárt.
  • Jason Derulo: „A„ Whatcha Say ”-t egy fürdőszobai bódénál kisebb fülkében írtam. Nem kell egymillió dolláros eszköz a varázslat létrehozásához.


Érdekes Cikkek