Életem története egy irányban

  • Ez a gitár vezérelt ballada a One Direction énekét találja egy lányról, aki összetörte a szívüket. Jamie Scott társszerzője, aki szintén társszerzője volt Egész éjjel fenn lenni számok, a 'More Than This' és a 'Stole My Heart', valamint a Vigyél Haza a „C'mon C'mon” és a „She's Not Afraid” dallamokat. A brit énekes-dalszerző további hitelei közé tartozik Enrique Iglesias „Heartbeat”, Michael Kiwanuka „Home Again” és Matt Cardle „Loving You” című műve.
  • Niall Horan felidézte, hogy Scott először játszotta nekik a dalt a brit Capital FM rádióállomásnak adott interjú során. „Nottinghamben voltunk turnén, amikor februárban és márciusban turnéztunk az Egyesült Királyságban - emlékezett vissza -, és egyszer csak bejöttünk egy szobába, és azt mondta:„ Megvan ez a dal, amit írtam ” és el akarom játszani neked. És mi rögtön beleszerettünk, amint hallottuk.
  • A One Direction srácok közreműködtek a dalszövegben, míg a „Best Song Ever” munkatársai, John Ryan és Julian Bunetta készítették a dallamot. Scott emlékeztetett az MTV News -ra, hogy amint az 1D meghallotta demóját, 'megijedtek, és velünk fejezték be a dalt. Mindig jó, ha beleszólnak a dalszövegekbe és más dolgokba, csak hogy megbizonyosodjanak arról, hogy valóban azt éneklik, amiről énekelnek.
  • A dal népiesebb, mint a One Direction korábbi kínálatai, de Scott az MTV News-nak azt mondta, a kvintettnek megvan a tehetsége. - Nem olyan nehéz dolog ez, mert a fiúknak nagyon jó a hangjuk, mindannyian nagyon különböző hangokat kapnak. Harry [Styles] raspja valami, amire mindig hajolhat ... Minden fiúnak ilyen nagyszerű hangja van - mondta. - Például a demó, amiben a fiúkat játszottuk, sokkal népiesebben hangzik, mint most. Ez az, ami elképesztő a hangjukban [amikor felveszik] azonnal úgy hangzik, mint ők.
  • Öt énekesével a One Direction jól illeszkedett a dal hatalmas kórusához, amely a középpont. A dal egy gitárfigurával kezdődik, amely az első vers alatt folytatódik. A versből a kórusba nagy intenzitásváltozás következik be, és a cintányér duzzanata átmenetként hat.

    Az első kórus után a dobverés folytatódik a második versszakon keresztül. A második kórus után a dal csak akusztikus gitárral és énekkel ('És várni fogok erre az időre ...') bomlik le, ami hídként szolgál. A harmadik kórus után a dal feloldódik a zenével, és az utolsó sor - a dal címe - puszta marad.
  • A videoklipet Ben Winston rendezte, aki a One Direction korábbi „Best Song Ever” című kislemezének klipjét is vezette. A vizuális jellemzők a srácokat nézik a régi családi fényképeket, és szó szerint újraélik az emlékeket. Láthatjuk: Zayn nővérét, Niall testvérét, Liam szüleit és nővéreit, Harry anyját és Louis nagyszüleit. Ez utóbbi különösen megrázó jelenet, mivel a képen szereplők közül kettő már nincs velünk, és egy megindító pillanatban elhalványulnak és eltűnnek, mielőtt a kikapcsolódásra sor kerül.
  • Ez az egyetlen pálya Éjféli emlékek mind az öt One Directioner társszerzője, azonban az albumon szereplő két dal kivételével minden dal legalább egy zenekari tag nevét viseli.
  • Jamie Scott elmondta a brit újságnak Az őrző 2016 -ban ez a dal, amire a legbüszkébb. Elmagyarázta az okot: „Mert megváltoztattuk nekik a játékot. Az összes boiband történetében általában [a harmadik albumig] lefelé tartanak. Ezzel a dallal úgy érzem, hogy egy másik szintre emeltük őket.


Érdekes Cikkek