Maradjon a Post Malone mellett

 • A poszt Malone az akusztikus ballada során arra összpontosít, hogy küzdjön a kapcsolat összetartásáért.

  Beszélhetnénk egy kicsit?
  Mérgezés nélkül számold ki
  Folytatjuk, mi a motivációnk?
  Soha nem tévedünk, hogy a fenébe fogjuk kihozni?


  Felmerült, hogy a Syracuse-i születésű művész írta a dalt egy rövid szakítás során közte és régi barátnője, Ashlen között.
 • Post Malone írta a dalt Andrew Watt -tal, aki olyan DJ Snake szerepeivel is dolgozott, mint Justin Bieber ('Let Me Love You'), Kygo & Selina Gomez ('It Ain't Me') és Camila Cabello ('Havanna') '). Watt felidézte a dal történetét Uproxx :

  „Egy ideig George -nak hívtuk, mert a dal akkordjai miatt George Harrisonra emlékeztetett minket. Találkoztunk a Henson stúdióban, ebben a legendás stúdióban L.A. -ban, és ültünk egy ideig gitárral, és megírtuk azt a dalt. Azt hiszem, valahol az Oasis és David Bowie között van, csak ez a furcsa dolog. Aztán rabolni kezd rajta. Ez csak olyasmi, amire csak Post képes.
 • A dalt két gitárral rögzítették, hogy kiterjedtebb hangzást hozzanak létre. Watt 1946-ban Martin O-18-at, Post Malone pedig 1953-as Gibson J-45-öt játszott. Watt megjegyzést fűzött hozzá Zseni : 'A varázslat kettőben van együtt.'
 • A dal eredeti címe „George Forever” volt, mivel a Post Malone -t és Wattot George Harrisonra emlékeztette. Amikor azonban eljött az ideje, hogy felvegyék az albumra, azt gondolták, hogy „furcsa, ha van egy George nevű dalunk”, ezért „Stay” -nek nevezték el, mert ez a dal utolsó szava.
 • Malone ezt a Grammy Awardson adta elő 2019 -ben, mielőtt a Rockstarba lépett, majd a The Getaway -t adta elő a Red Hot Chili Peppers -szel.


Érdekes Cikkek