Lola Montez, Volbeat

  • Ez a dal részletezi az ír születésű Lola Montez (1821 - 1861) életét, aki erotikus táncosként vált híressé. Hírhedt „Pók tánca” csapdába ejtette I. Ludwig bajor királyt, és ő lett a szeretője. - Nagyon érdekes, ha körülnéz minden körülötte levő részletben; határozottan árnyékos volt - mesélte Michael Poulsen, a Volbeat frontembere BraveWords.com . - Csak arra gondoltam, hogy a fenébe? Ha olvasol róla, sok minden kiderül. Körülötte járt, sok királyi férfival flörtölt. Abban az időben, amikor Pók táncával volt az a fajta fellépése ... az emberek megjelentek a show -ján, a bányászok az aranyukat dobták elé, mert fel fogja emelni a szoknyáját, hogy mindent láthassanak. Nagyon ellentmondásos volt, de ugyanakkor nagyon szép, és minden férfi teljesen vonzódott hozzá. Nagyon érdekes karakter.
  • A Volbeat debütált a dalban, amikor a zenekar 2013 júniusában megjelent a németországi Rock Am Ring Fesztiválon.
  • Joanna Newsom énekes-dalszerző Lola Montez történetét is elmeséli 11 perces „Have One On Me” című eposzában.
  • - mondta Poulsen Klasszikus rock folyóirat az írásáról a Törvényen kívüli urak és árnyas hölgyek album: „Be akartam hozni néhány olyan karaktert, akiket az emberek nem ismernek annyira, vagy talán hallottak is róluk” - mondta. „Lola Montez nem egy tipikus karakter, ugyanez a helyzet Pearl Hartdal. Szerettem volna olyan karaktereket találni, akik kissé elborzadtak.

    „Leginkább a könyvek adták az ihletet, amikor sokat olvastam” - folytatta. - Ugyanez vonatkozik Black Bartra is, aki az egyik kedvenc karakterem. E három név közül mind valódi karakterek, akik éltek.


Érdekes Cikkek