Gnash: I Hate U I Love U (közreműködik Olivia O'Brien)

Tudja Meg Az Angyal Számát

 • A Los Angeles-i énekes-producer, Gnash párosította a Bay Area énekes-dalszerzőjét, Olivia O'Brien-t, hogy megalkossák ezt a dalt. O'Brien eredetileg írta a számot, és már munkakapcsolatban volt Gnash -nal, miután feldolgozta az 'Egyszer használatos' című dallamát. Találkoztak LA -ben, és Gnash átdolgozta az ütemet, és egy verset adott hozzá. Szingliként jelent meg, és ez lett az első listavezető Ausztráliában mindkét előadó számára.


 • A dal egy szakítás következményeiről szól, amikor mindkét félnek még mindig hiányzik egymást. Míg O'Brien még mindig ugyanabban az érzelmi helyzetben van, mint amikor szakítottak, Gnash részben tovább tudott lépni. Énekel:

  Tudom, hogy uralom a gondolataimat, és abba kell hagynom az emlékezést
  De apámtól megtanultam, hogy jó érzéseket érezni
  Amikor megszűnik a szeretet és a bizalom
  Gondolom ez megy tovább


  Gnash elmagyarázta a Genius.com tulajdonítás: „Sosem éreztem igazán, milyen érzés volt továbblépni, még az első szakításunk után sem, mert az ajtó soha nem csukódott be. Ezúttal azért, mert úgy döntök, hogy valóban érzem, és szar. Ez valójában utalás a 'Gondolom, ez nő is' sorra a Dammit by Blink-182-ben.
 • Olivia O'Brien mesélte ABC rádió hogy eredetileg ő írta a dalt, mivel „szomorú volt egy fiú miatt”. Hozzátette: „Több száz dalom van a gólya évemből ... ahol csak a fiúkról írnék, akiket szerettem ... és mind olyan rosszak! Ez most jónak bizonyult!


 • Olivia O'Brien 2016. március 20 -án adta ki a 'Hate U Love U' című dal szólóváltozatát. Előadása az Egyesült Államokban a 99. helyen érte el a csúcsot.

Tudja Meg Az Angyal Számát

Lásd Még: