Ne Ed Sheeran

 • Ez a szomorú szakítási dallam egy exről szól, és Sheeran nem tartja vissza magát attól, hogy mit érez iránta. „A„ Ne ”történet 100 százalékban igaz - mondta Sheeran Hirdetőtábla magazin. -Gonoszabb lehettem volna-volt még néhány dolog, amit nem tettem be. Láttam valakit egy ideig, aztán végül fizikailag érintkeztek az egyik barátommal ugyanabban a szállodában, ahol mi bent maradtam, míg én lent voltam. Én pedig úgy érzem: bánj úgy az emberekkel, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak.
 • Az MTV News -nak nyilatkozva Sheeran nem volt hajlandó megnevezni azt a titokzatos személyt, akinek a dal szól, de biztos benne, hogy tudni fogják, kik ők. 'Én mindig az édes, ártatlan voltam:' Istenem, ő angol! ' valami ilyesmi, ezért harapni kell egy kicsit - mondta az MTV News -nak -, nem tudom, hogyan fog ez csökkenni, de az emberek reakciója alapján, akik hallották, azt hiszem, hogy jól fog esni . '
 • A rajongók feltételezték, hogy a dal Ellie Gouldingról szólhat. Sheeran 2013 nyarán randevúzott a „Burn” énekesnővel. A pletykák szerint ugyanabban az időben látták őt csókolózni a One Direction Niall Horannal a V Fesztiválon.

  Néhány találgatás, miszerint Goulding a dal témája, a szöveg miatt volt: „Mi ugyanúgy pénzt keresünk. Négy város, két repülőgép ugyanazon a napon, és: „Szeretőt kerestél, aki megégethet”. Sheeran nemcsak arra utal, hogy a páros azonos karriert fut be, hanem magában foglalja az „ég” szót is, Goulding slágerének címe.

  Goulding nyilvánvalóan egy sorral válaszolt az „On My Mind” című dalában („Te akartad a szívemet, de egyszerűen tetszettek a tetoválásaid”), de tagadta, hogy valaha is kapcsolatban állt volna Sheerannel.
 • Sheeran barátjának, Taylor Swiftnek a fémjelzése a szövegek esetleges nyomokkal való szemetelése. Megerősítette Guruló kő hogy a Country-Pop hercegnő nem a dal témája. „100 százalékban nem Taylorról van szó” - mondta. - Taylor egyike ezeknek az embereknek, hogy ha feldühíted, és dalot ír rólad, az nem jó hír számodra. Sosem jártam Taylorral. Viszont randiztam néhány énekessel.

  Sheeran megjátszotta a dalt Swift számára, miután megírta. Azt mondta: 'Olyan volt, mint:' Bármi is történjen bármikor köztünk, mint barátok között, soha nem akarlak ennyire feldühíteni. '
 • A dalt közösen készítette Benny Blanco, aki olyan popművészek slágerein dolgozott, mint Katy Perry és a Maroon 5., valamint a produkció legendája, Rick Rubin (Johnny Cash, Run-DMC, Red Hot Chili Peppers), aki naturalista megközelítés. - Mindkettő elemeit szerettem - mondta Sheeran Hirdetőtábla , 'és tudtam, hogy együtt igazán szuperhatalmú dolgokat készíthetnek Benny popérzékenysége és Rick nyers, földes, kavicsos hűvössége között. Benny tehát Los Angelesbe ment, és Rick mellett ült.
 • Ez volt a Sheeran's vezető kislemeze x album 2014 március elejéig, amikor úgy döntöttek, hogy Énekel 'ez lenne az első dal, amely megjelent a projektből. A kórus a „Ne f ---- szerelmemmel” dalszöveghez kapcsolódik. a szemléletváltást nagy valószínűséggel az a vágy váltotta ki, hogy Sheeran fiatal rajongói első kiadásként valami kevésbé esküdtet kapjanak.

  Sheeran is küzdött azzal, hogy tiszta rádiószerkesztést dolgozzon ki. 'Próbáltam más szavakat, megpróbáltam a' rendetlenséget ', a' funk '-ot, sok más dolgot, de egyik sem működött' - nevetett az MTV News -nak. - De határozottan szerkeszteni fogom a rádiót, amit tudnak játszani, mert nem lennék hajlandó.
 • Sheeran debütált a dalban 2014. április 12 -i epizódjában Szombat esti élet . Ugyanebben a műsorban előadta a „Sing” -t is.
 • Ed egy megjelenés közben elmagyarázta a dal történetét Ellen DeGeneres show . 'Ezzel a dallal ... gondtalan, boldog fickó vagyok, és úgy érzem, hogy mindenki olyan dolgokon megy keresztül, amelyek bosszantják őket, és haragudni kezdenek, és úgy érzem, hogy a dühöm kiesik a dalok írásából' - magyarázta. 'És ez a dal szó szerint szólt, éreztem valamit, leraktam, és sokkal jobban éreztem magam utána.'

  'Nem akartam felvenni a lemezre, és az emberek folyton azt mondták nekem, hogy ez egy rendben lévő dal, mert ez egy jó dal, így végül a lemezre került' - tette hozzá Sheeran. - De igen, ez egy kicsit személyes.
 • A dalnak nagyon erős hangfogója van: az „ahhh lite a lalala” (sp.), Amely megnyitja a számot és végig játszik. Ez az értelmetlen mondanivaló kulcsfontosságú zenei elem, kitölti a helyet a dal legfontosabb pillanatai között. Mivel nem valódi szavakból áll, meglehetősen sokoldalú, lehetővé téve a hallgató számára, hogy elképzelje, mit lehet mondani ezekben a pillanatokban.

  Ha ezt az éneket az intro -ba helyezi, létrehozza a hangzást, amelyet aztán az egész összekötésére használnak. Egyéb dalok, amelyek a hangjukat előtérbe helyezik, többek között Tove Lo „Habits (Stay High)” és Mark Ronson „Uptown Funk” című dalai.
 • Sheeran elmondta A Daily Telegraph hogy előre figyelmeztette a szóban forgó nőt. - Csak azt mondtam: - Csak hogy tudd, van egy dal. És azt mondták: „ezt vártam”. A helyzet oka. Tudod, egyáltalán nem hazudtam. Ez százszázalékosan igaz - magyarázta.

  - Valójában távol tartottam magam ettől - tette hozzá Sheeran. - De számomra a fejemben ez a dal elég kiegyenlítődni. És az, hogy névtelen marad, nekem jó. Írtam róla egy dalt, és kiegyenlítettem a játékteret.
 • Benny Blanco volt az, aki rávette Sheerant, hogy rögzítse a dallamot x . „Azért írtam a dalt, hogy kiszabadítsam a rendszeremből” - mondta Digitális kém . „Ezt egyfajta terápiás dolognak írtam, és otthagytam, de aztán Benny folyton csörgött, mint például:„ Jé, én csak a stúdióban vagyok, és így -úgy ” - aztán megnevezve egy nagy nevet -„ tényleg f-k a pályával. Tenned kell vele valamit. Azt gondoltam, hogy 'lehet, lehet'. Annyi mindenféle szemszögből azt mondták nekem, hogy tenni kéne vele valamit, így végül felkerült a lemezre.
 • A megjelenése előtt x , minden káromkodást levágtak az albumról, ami azt jelentette, hogy ezt a dalt erősen szerkeszteni kellett. Sheeran tweetelt: „Az egész albumom tiszta, kivettem az összes kifejezett szöveget, miután egy taxis meggyőzött, hogy tegyem meg a lányáért. Az az igazság.'
 • Sheeran a Capital FM -vel beszélgetve elmondta, hogy gyorsan továbblépett a dalban elhangzott epizódból, és elmagyarázta: „Ezzel a számmal csak egy hétig éreztem magam így, majd békét kötöttem vele, és továbbjutottam. '

  „Csak úgy történt, hogy ez a dal rendben van, és fel akartam venni az albumra” - folytatta. - De egyáltalán nem vagyok keserű ebben a helyzetben. A szó szoros értelmében túlléptem a héten, és a dal csak ragadt.
 • Kérdezte Hirdetőtábla magazin, milyen hangot keresett ezzel a dallal, Sheeran így válaszolt: „Én egy 90-es évekbeli hip-hop lekvárt próbáltam főzni abban az értelemben, hogy elmeséljek egy történetet. Tehát a hip-hop működésének három verse van: az első vers a beállítás, a második a helyzetet magyarázza, a harmadik pedig az eredmény, mindegyik között kórus.
 • Ez a film a Beats By Dre reklámfilmje. A hirdetés azt mutatja, hogy Sheeran Solo 2 fejhallgatót visel, miközben a szállodai szobában építi a dalt.
 • A BBC kérdésére, hogyan várja el a rajongóktól, hogy viszonyuljanak hozzá most, hogy gazdag és híres, Sheeran így válaszolt:

  - Nem számít, mennyire relevánsak. A „Don't” című dalom nem igazán releváns a rajongóim számára. Nem fognak „négy városba két gépen ugyanazon a napon”. De a dal igazsága a csalódottság és a harag (csalás). Ehhez mindenki kapcsolódhat. Tehát a kulcs az igazság. Csak légy őszinte.'
 • Ed Sheeran és Benny Blanco mindössze két óra alatt írta le a dalt. 'Soha nem vagyok olyan hangulatban, mint egy nap' - mondta Sheeran dalszerzési folyamatáról Dal író dokumentumfilm. - De azon a napon, ha történetesen írok egy dalt, az a dal örökké létezik.


Érdekes Cikkek