Gyönyörű hazug Beyoncé

 • Ebben a dalban Shakira és Beyoncé arról beszélnek, hogy ugyanaz a férfi mondta mindegyiküknek, hogy ő az egyetlen. Ahelyett, hogy verekedésbe kezdenének, vagy azt terveznék, hogy visszatérjenek a sráchoz, úgy döntenek, hogy nem éri meg, és figyelmen kívül hagyják. Beyoncé női felhatalmazó dalnak tartja.
  Donovan Berry - El Dorado, AR
 • A 2007. április 7 -i héten ez tette a valaha volt legnagyobb ugrást a Billboard Hot 100 -ban, amikor 91 pozícióval emelkedett, és a 3. helyre ért. Megdöntötte az előző rekordot, amely Akon „Smack That” című műsorának 95–77-es ugrása volt, és Eminem szerepelt a 2006. október 14-i listán.
 • Beyoncé maga rögzítette ezt, mielőtt megkérte Shakirát, hogy énekeljen vele. A dal latin ízű és néhány spanyol szöveg, amely jól illik Shakira -hoz.
 • Bár ez csak Amerikában érte el a 3. helyet, a dal nemzetközileg is nagy sikert aratott, és 32 országban, köztük az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Németországban, Olaszországban és Új -Zélandon vezette a slágerlistákat.
 • Mikkel S. Eriksen, a Stargate dalszerző/produkciós duó fele, aki közösen alkotta meg a dallamot, azt mondta, hogy a projekt az egyszerűség tanulsága. 'Ez a dal nagyon egyszerű' - mondta Sound on Sound . „Legtöbbször több akkord van egy dalban, mert nehezen írunk nagyszerű dalt egyetlen akkordra. De ha jól csinálod, működésbe hozhatod, és ez a dal példa.
 • Beyoncé és Shakira, akik külön -külön rögzítették részüket stúdióikban, találkoztak, hogy megfilmesítsék a videoklipet. A Jake Nava által rendezett klipben az énekesek füstös háttérből kerülnek elő, miközben egyénileg adják elő a szerepeiket, tükrözik egymás öltözékét és táncmozdulatait, míg végül egy fülledt hastánc ülésen találkoznak.

  A videó 2007 -ben elnyerte az MTV Video Music Award díját a legtöbb földrengő együttműködésért.
 • Ezt a 2008 -as Grammy -díjkiosztón jelölték a legjobb vokális együttmûködés a vokállal kategóriában, de Robert Plant és Alison Krauss elvesztette a „Gone Gone Gone (Done Moved On)” címmel.


Érdekes Cikkek